Home » Blogs » de aanstaande operatie

de aanstaande operatie

Gepubliceerd op 4 januari 2016 18:42

De operatie die er aankomt, ik merk dat het een hoop met me doet. Het is een spannende operatie want wat zal de nierfunctie zijn na de operatie? Zal de nierfunctie weer verbeteren? En hoeveel dan? Of is de nier toch weer achteruit gegaan. En hoe zal Joep uit de operatie komen? Zal hij weer veel slapen en moeite hebben met flessen drinken? Allemaal vragen die me continu bezig houden. Ook snachts slaap ik hierdoor minder omdat ik er soms flink over pieker. Ik zie ontzettend tegen de operatie op. Een week lang weer in de split tussen mijn jongens. Bij de ene zijn en de ander moeten missen. Ik weet het dat is de beste oplossing maar toch.. De keuze is niet leuk. Ik wil gewoon graag met zijn 4tjes zijn.

Ik hoop ontzettend dat Joep voor de kerst thuis is en we de kerstdagen met het gezinnetje door kunnen brengen, ookal os het rustigere dan andere jaren en zal Joep waarschijnlijk meer slapen.. Het samen zijn is ontzettend belangrijk voor me. Het is tenslotte toch onze eerste kerst met z’n vieren. 

Ik weet zeker dat Joep het goed gaat doen.. Maar de spanning wordt me soms even te veel. Gelukkig gaan we nog een weekendje weg van te voren en dan gaan we even extra genieten met z’n alle. Zodat we met verse energie de operatie te gemoed kunnen gaan. 

We zullen rustig moeten afwachten, afwachten tot de operatie, afwachten tot joep naar huis mag, afwachten hoe Joep het doet na de operatie en afwachten en afwachten wat de nier zal doen na de operatie. Ik vind het afwachten moeilijk maar heb geen andere keuze dus doen we dat maar! 

We wachten af maar in de tussentijd proberen we extra van elke minuut te genieten samen met zijn vieren! 

Want wat ben ik toch ontzettend dankbaar voor mijn 3 geweldige mannen! 

Liefs Sandra

 


«   »

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.