Home » Blogs » Bij bloggen #1

Bij bloggen #1

Gepubliceerd op 4 januari 2016 18:41

Bijbloggen een combinatie van bijpraten en bloggen.. Leek me een goede voor deze blog. 

Want opzich is er de afgelopen dagen niks spannends gebeurd maar toch we wat fijne momentjes beleefd. 

Mano heeft verlof omdat hij even wat meer rust moet vinden en even moet bijkomen van het heftige afgelopen half jaar.. We hebben nogal wat mee gemaakt en nu is hij even opgebrand, hij moet even om zich zelf denken en proberen te genieten van de mooie momenten die we nu kunnen beleven. Mano is redelijk zenuwachtig voor volgende week maar we gaan uit van het beste! 

Met mij gaat het goed! Alleen ben ik wel behoorlijk zenuwachtig voor de operatie en zie er ook flink tegen op.. We hebben de afspraak gemaakt dat ik mee ga als Joep weggebracht wordt naar de operatie kamer en Mano gaat naar de uitslaap kamer, zo deden wij het de vorige keer ook en dat is ons beide “goed” bevallen.. In hoeverre je het goed kan noemen. 

Zo heeft Joep gisteren voor het eerst in zijn “buggy gedeelte” van de kinderwagen gezeten.  Hij genoot ontzettend van het om hem heen kunne kijken en ook is het spugen vanwege de schisis nu minder omdat Joep niet ligt maar wat meer recht op zit. We zullen hem nog niet altijd in het zit gedeelte mee nemen omdat we dat nog niet helemaal aandurven, rustig aan opbouwen lijkt ons verstandiger!

 
En vandaag zijn we lekker wezen winkelen in Emmerich Duitsland.. Lekker dichtbij en er even uit! Even nog wat ontspanning opzoeken voor de spannende week volgende week! We hebben een bakkie gedaan aan de Rijn en Bram genoot volop van alle boten die voorbij kwamen.. Ooh mooie grote boot hoorde we regelmatig! :) We hebben heerlijk genoten van er even uit zijn en hebben de dag met een heerlijke gyros afgesloten bij de Griek in Duitsland. Gezellig samen met mijn schoonouders & vrienden van hun. 

Ik ga nu snel slapen want morgen heb ik de leiding in het mamacafe wat ik samen met m’n buuf heb opgezet! Dus wil er fris en fruitig staan! Het geeft me afleiding en ik vind de contacten met nieuwe mensen erg fijn! 

Liefs Sandra 


«   »

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.