Home » Blogs » Weg halen of...

Weg halen of...

Gepubliceerd op 4 januari 2016 18:40

Mensen stellen mij vrij vaak de vraag dat als ik alles van te voren wist of ik “het” dan weg zou halen.. Vaak praat ik daar om heen maar ik zal er nu een blogje aan wijden om t duidelijk te maken.

Mensen vragen vaak of ik “het” weg zou halen als ik bij de 20weken echo wist wat er allemaal mankeerde.

Ten eerste het is geen “het” maar hij is mijn prachtige zoon Joep waar ik niet meer zonder kan en wil!

 

Ik weet ook zeker dat ik mijn zwangerschap niet had afgebroken als er dingen aan het licht waren gekomen bij de 20weken echo, omdat ik van mening ben dat je nooit van te voren weet hoe een kindje zich gaat ontwikkelen. Elk kind kan iets krijgen is het niet op vroege leeftijd dan kan het ook nog op oudere leeftijd gebeuren.

Ook zou ik het leven van een klein wezentje niet kunnen afbreken.. Zou me dan denk ik voor altijd schuldig voelen. En heb soms ook het idee dat er geen “ongezonde” of “mindervalide” kindjes mogen zijn.. De wereld is niet perfect en draait niet alleen om gezonde mensen, want ook mijn Joep is mooi, is de ogen van sommige mensen is hij niet perfect maar in mijn ogen wel. Hij is zo als hij is en dat is goed! Als hij me aankijkt met z’n mooie oogjes en hij rustig bij me ligt dan is dat goed. Als hij zich omdraaid in de box op zijn manier en op zijn tempo dan is dat goed!

Tuurlijk zou ik mijn jongens het liefste allebei volledig gezond zien, dat is niet zo en dat is soms erg moeilijk te accepteren maar ik ga niet bij de pakken neer zitten ik zal vechten zodat mijn jongens het beste zullen krijgen.. Want zij zijn het beste wat ik ooit heb mogen krijgen!

Ik ben super trots op hoe mijn Joepje het doet! En ook op Bram! Hij is zo ontzettend lief!

Nee mijn gezinnetje is misschien in de ogen van een ander niet perfect maar in mijn ogen wel! Want ik krijg ongelofelijk veel liefde van mijn mannen!

We hebben misschien wat extra hulp nodig en dat zullen we dan ook zeker accepteren. Want soms is het leven gewoon ontzettend zwaar maar we kijken naar de positieve dingen en houden ons vast aan de mooie dingen in het leven. Ik geniet elke dag van mijn mannen en hoop dat nog heel lang te mogen doen!


Liefs Sandra


«   »

Reactie plaatsen

Reacties

Corrie
4 jaar geleden

Sandra wat ben je een bijzonder mooi en warm mens?☯?