Home » Blogs » Afspraak uroloog

Afspraak uroloog

Gepubliceerd op 4 januari 2016 18:36

Vandaag de afspraak bij de uroloog gehad omdat een nier van Joep niet goed werkt. Heb al eerder in een blog uitgelegd wat er moet Joep z’n nier is.

De verdeling tussen Joep z’n nieren was 39/61.. Helaas is z’n nier wat verder achteruit gegaan en zal Joep hier aan geopereerd worden. We stonden voor de keuze of niet opereren en de nier zal uit eindelijk afsterven, dat is geen probleem want de mens kan prima met 1 niet leven. Of opereren en het beste eruit te halen. Daar hebben wij voor gekozen. Want wat als er ooit misschien iets zou gebeuren met z’n goede niet?!

 Er zit wel enige vorm van spoed aan de operatie en dus zal hij binnen een maand geholpen worden.. We zij vanmiddag doorgegaan naar de anesthesist en hij is goedgekeurd voor de operatie. Nu afwachten wanneer de operatie plaats zal vinden.

Joep zal voor de operatie een week opgenomen worden in het radboud.


Wat wel heel fijn was is dat de cliniclowns vanmiddag ook nog even langskwamen, we zijn even met ze op de foto geweest want op mijn moeders werk hebben ze in de december maand een cliniclowns actie. (Total tankstations). Het bied wat ontspanning als je 2 clowns bezig ziet met kinderen. Zo ontzettend dankbaar voor zulke momenten.

We hopen dat de operatie snel achter de rug is en we dat hoofdstuk achter ons kunnen laten.

Het blijft nog even spannend hoe de operatie zal lukken en weke winst wij er mee zullen behalen maar we gaan van het beste uit. We kijken positief naar de toekomst

Liefs Sandra


«   »

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.