Home » Blogs » Spannende week voor Joep

Spannende week voor Joep

Gepubliceerd op 4 januari 2016 18:34

Komende week wordt weer een spannende week voor ons. Dinsdag hebben we een afspraak in het radboud we hebben dan een dagopname met allemaal onderzoeken voor Joep z’n nieren, we krijgen aan het einde van de middag meteen de uitslag of Joep geopereerd moet gaan worden of niet. Mijn moeder gaat gelukkig met mij mee dat vind ik erg fijn.  We hebben dan een Mach 3 scan. Dit is een scan waarbij met contrast vloeistof wordt bekeken hoe de nieren werken en hoe de verdeling is tussen de nieren. De vorige keer was deze verdeling 61/39.. Dat zit op het randje van net wel of net niet opereren. We hopen ontzettend dat de linker nier meer is gaan werken want dan hoeft Joep niet geopereerd te worden. Maar we houden er rekening mee dat de operatie wel zal moeten gebeuren.. Dan kan de uitslag alleen maar meevallen. 

Donderdag hebben we ook voor Joep een afspraak in het radboud. We gaan dan naar de audioloog. Eerst krijgen we weer gehoortesten en dan zal zijn gehoor apparaat worden ingesteld en zullen we te horen krijgen hoe wij moeten gaan opbouwen met het gebruik van het gehoorapparaat. Ik vind het ontzettend spannend want hoe zal Joep reageren? En zal het echt meerwaarde voor hem hebben? 

Met deze afspraak gaat papa mee ☺️ hij is zelf veelste nieuwschierig om de afspraak aanzich voorbij te laten gaan. Ik ga mijn best doen om het te filmen. 

Ook moeten we donderdag naar de hematoloog.. Wat ik me daar van voor moet stellen weet ik nog niet.. Een hematoloog gaat over de functie van het bloed dus hij zal waarschijnlijk kijken hoe het nu is met Joep z’n plasma gehalte en de stollingswaardes. We wachten het rustig af!  

 Ik wens jullie een fijne week! 

Liefs Sandra


«   »

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.