Home » Blogs » Even voorstellen

Even voorstellen

Gepubliceerd op 4 januari 2016 18:17

Hoi Allemaal, ik zal me eerst even voorstellen

Even voorstellen

Hoi allemaal, 

Ik zal me eerst even voorstellen, ik ben Sandra (26) en een echte jongens mama. Ik heb in mijn ogen 2 geweldige jongens Bram van 2 jaar en Joep, hij is nu 5 maanden. En ik heb een hele lieve vriend Mano! 
Joep heeft een hele zeldzame chromosoom afwijking (het 1q ter micro deletion syndrome). Helaas is er nog weinig bekent over dit syndroom. 
Maar nu even over mezelf; 

Ik ben 26 jaar geleden geboren in de mooie Zaanstreek en ben daar 3 jaar geleden vandaan gegaan vanwege de liefde, zo ben ik in Veenendaal beland. Waar ik inmiddels met veel plezier woon. Ik heb een leuke kennissen kring opgebouwd en ben bezig met sociale projecten binnen de wijk Veenendaal-oost, zo heb ik samen met een kennisje het mamacafe opgezet op de woensdag ochtend! 
  Dit ben ik samen met Bram. 

Ik ga proberen elke week een blogje te plaatsen soms zullen het er meer zijn soms ook minder. 
Liefs,

Sandra


 »

Reactie plaatsen

Reacties

Corrie elswijk
4 jaar geleden

Wat mooi geschreven