Home » Blogs

Opkikker dag!

Opkikker dag!Afgelopen zaterdag was het dan zover! DE opkikkerdag!Wat hebben wij naar deze dag uitgekeken en wat vond Bram het spannend.Om de dag goed te beginnen zijn we gaan ontbijten bij de mc donalds. Bram vond het super.

Lees meer »

het is geruime tijd stil...

Het is hier inmiddels al geruime tijd wat stiller, tijd om de stilte te doorbreken en weer wat vaker van me te laten horen. Er is sinds de laatste blog aardig wat gebeurd.., waardoor ik even geen kracht had om te schrijven. Maar we komen weer in rustiger vaarwater dus tijd om weer wat nieuws te delen.

Lees meer »

Een update,

Zoals vele gemerkt hebben ben ik de laatste tijd wat stiller, wat meer in mijn coconnetje gedoken, wat minder aanspreekbaar, wat minder vrolijk en sluit me een beetje af voor de "buitenwereld".. ik heb er momenteel een beetje moeite mee om vrolijk te doen, omdat ik me momenteel niet zo vrolijk voel.. en dat komt door de zorgen rondom Joep..

Lees meer »

Joep 2 jaar

Joep alweer 2 jaar.. en wat voor een jaren zijn het geweest.. mooie jaren, pittige jaren maar boven al liefdevolle jaren.. we hebben geleerd wie er echt voor ons is in moeilijke tijden.. we hebben geleerd dat je van dingen en mensen afscheid moet nemen.. we hebben geleerd ultiem te genieten van mooie kleine momentjes we hebben geleerd wat onvoorwaardelijk steunen betekend we hebben bovenal geleerd om sterk te zijn, sterk voor ons zelf, sterk voor bram maar ook sterk voor Joep.. we hebben geleerd hoe we Joep moeten "lezen".. we hebben geleerd hoe ontzettend bang je kan zijn.. bang om je meest dierbare personen te verliezen.. namelijk je eigen kinderen..

Lees meer »

Brief aan de neonatologen

Lieve neonatologen..Bedankt, niet dat voor dat u ons compleet maakte, maar bedankt dat u ons compleet gehouden hebt.. bedankt dat u en u hele team zich met man en macht hebben ingezet om het leven van ons kleine mannetje te redden om de beste versie van Joep te krijgen.. morgen twee jaar gelden stonden wij aan het begin van onze emotionele achtbaan.. morgen wordt onze Joep al weer 2 jaar maar deze mijlpaal had ik 2 jaar geleden echt niet verwacht.. we hebben heftige gesprekken gehad.. we hebben mooie gesprekken gehad.. ontzettend veel emoties in een hele heftige periode.. maar wel een periode waar we dankbaar voor zijn, dankbaar voor dat we nog compleet zijn, dankbaar voor de vele schouders die zijn aangeboden, dankbaar voor de gesprekken en dankbaar voor de humor die er ook geweest is.. maar het meest dankbaar ben ik jullie, dankbaar dat ik nog elke dag voor mijn boefje mag zorgen.. want zonder jullie weet ik zeker dat dat niet meer had gekund.. bedankt dat wij nog altijd met zn 4tjes zijn.. makkelijk is het echt niet altijd maar we genieten van elk moment.. het leven is voor mij veel tastbaarder geworden.. bedankt voor alle goede zorgen bedankt.. ik kan het niet vaak genoeg zeggen.. bedankt.. met heel mijn hart

Lees meer »

Joep

Ik hoor je denken, goh wat is het stil op sandrablogt.nl... het zal wel goed gaan.. nou dat gaat het helaas niet.. Joep is goed ziek.. de ene antibiotica kuur na de andere mogen we in dat kleine ventje duwen.. het ene ziekenhuis bezoek na het andere, het ene telefoontje na het andere.. en het begint zo nu en dan zn tol te eisen.. joep is ontzettend moe, van het vechten tegen de ontstekingen, van het heen en weer gaan naar ziekenhuizen, van de extra onderzoeken.. overdag huilt Joep behoorlijk veel, iets wat we niet gewend van hem zijn, ik geef hem dan ook regelmatig PCM.. omdat ik simpel weg niet wil dat mijn kleine humpie pijn heeft.. daar naast is Joep ook weer flink aan het spugen.. vandaag is vrijwel alle voeding er weer uitgekomen.. het zit hem niet lekker.. en als ik in contact wil met een kinderarts krijg ik momenteel weinig gehoor.. Ja mevrouw we weten dat Joep niet lekker is en dan gaat spugen, en we weten dat hij er last van heeft.. vanochtend zei ik nog tegen een hele lieve bekende van ons dat Joep weer aan fe betere hand was.. shit! Te vroeg gejuicht..

Lees meer »

"schooltje" Joep

Vanmiddag zijn wij bij Reinearde geweest om de opvang te bespreken voor als Joep naar een "schooltje" zou gaan.. Reinearde heeft binnen Veenendaal 2 locaties: Kameleon en de vlindervallei.. Kameleon zit aan een kinderdag verblijf vast en is wat kleinschaliger opgezet dan de vlindervallei, de vlindervallei zit vlak bij het zwembad, binnen deze locatie is ook BSO opvang en zaterdag opvang mogelijk.., indien gewenst uiteraard..

Lees meer »

Nieuwe inrichting

We wilden al een tijdje nieuwe meubels maar konden steeds niet vinden naar wat we zochten, tot ik laatst op een middag een beetje op internet zat rond te snuffelen.. en daar zag ik het.. opslag verliefd en ook mano was direct enthousiast! Wat een geluk.. eindelijk iets gevonden wat we allebei erg mooi vonden!! Toen we het wilde gaan bestellen.. je raad het al.. uitverkocht!!

Lees meer »

Valentijnsdag

Valentijnsdag, een dag vol liefde waar wij binnen ons gezinnetje eigenlijk niks aan doen, ik hou elke dag van de mensen die me dierbaar zijn en ik vind dat, het niet op een dag geuit hoeft te worden maar liever door het hele jaar heen.

Lees meer »

Hoe gaat het met mij?

Hoe gaat het met.. opzich een vrij belangrijke vraag die elke dag wel een keer aan je gesteld wordt.. ik zal nu uitgebreid antwoord geven over hoe het nu echt met mij gaat.

Lees meer »